skip to Main Content
Terug naar overzicht
Helloprint Referral Program Redesign
Helloprint Referral Program Redesign
Helloprint Referral Program - Advocate Page
Helloprint Referral Program - Friend Page
The Old Helloprint Referral Program (Friend Page)
The Old Helloprint Referral Program (Advocate Page)
Helloprint Referral Program RedesignHelloprint Referral Program - Advocate PageHelloprint Referral Program - Friend PageThe Old Helloprint Referral Program (Friend Page)The Old Helloprint Referral Program (Advocate Page)

Helloprint Referral Program redesign

Helloprint heeft een referral program. Als jij een vriend uitnodigt om een bestelling te plaatsen bij Helloprint dan krijgt die vriend €15 korting. En zodra die vriend zijn bestelling heeft afgerond krijg jij ook €15 korting op jouw volgende bestelling.

Dit programma moest in een zeer korte tijd geïmplementeerd worden en daardoor was er geen tijd om een aantrekkelijk design op te zetten. Ook al zag het er niet heel aantrekkelijk uit, toch maakte mensen er al gebruik van!

Daarom ben ik gevraagd om de pagina’s van het referral program een update te geven zodat deze nóg aantrekkelijker worden en daarmee nóg meer omzet genereren. In het nieuwe ontwerp heb ik de uitleg heel kort en bondig gehouden, heb ik gebruik gemaakt van illustraties om de pagina visueel aantrekkelijker te maken en heb ik vooral een overzichtelijk en toegankelijk geheel geprobeerd neer te zetten. Het is laagdrempeliger en voor de vriend wordt er op een vriendelijke manier benadrukt waarom hij bij Helloprint zou moeten bestellen.